Meillä on vuokrattavissa viisi eri mökkiä: Uoma ja Pauhu  sekä keväällä 2024 valmistuvat Aava, Usva ja Uitto. Mökit sijaitsevat Iissä hyvien kulkuyhteyksien päässä. Kaikista mökeistä pystyy tekemään tarjoamiamme retkiä Iijokisuistoon ja Perämerelle.

Kaikki mökit sijaitsevat Iissä vesistöjen äärellä ja ovat autolla helposti saavutettavia. Kohteet on esitelty tarkemmin omilla sivuillaan. 

MIKSI valita Ii? Iistä löydät niin rauhaa, luontoa, kulttuuria kuin palveluitakin. Lisäksi saavutettavuus on miltei erinomainen.

Luonto: upea, historiallinen Iijoki halkoo kylää ja suistoalue monine haaroineen on kätketty helmi. Kokeile vaikkapa helposti saavutettavaa Hiastinhaaran luontopolkua. Merellisyyttä löytää joka puolelta. Retki vaikkapa Iin Röyttään on ikimuistoinen. Veneenlaskupaikkoja on hyvin tarjolla sekä vuokraveneitäkin löytyy. 

Kulttuurinnälkäisille riittää Iissä tehtävää ja nähtävää. Lisätietoja löydät täältä ja täältä

Lentokentät: Oulu ja Kemi alle tunnin matkan päässä ja Rovaniemi reilun parin tunnin päässä. 

Nelostietä pitkin pääset mökeille helposti. Reilu puoli tuntia Oulun keskustasta ja olet Saaren suojassa. Palvelemme mielellämme myös ohikulkumatkallasi Lappiin. Huilitauko pehmeissä lakanoissa ja saunassa helpottaa kummasti.

 

 

This site is registered on wpml.org as a development site.